Cennik
Nasze słodkości:
Torty:
- 40 porcji - 650 zł
- 50 porcji - 750 zł
- 60 porcji - 850 zł
- 70 porcji - 1100 zł
- 80 porcji - 1300 zł
- 90 porcji - 1400 zł
- 100 porcji - 1600 zł
Smaki tortów:
- Jasny biszkopt, mus truskawkowy, brzoskwinie
- Jasny biszkopt, frużelina jagodowa lub malinowa,
krem z białej czekolady, prażynka kokosowa - Biszkopt kakaowy, krem waniliowy, frużelina malinowa,
prażynka migdałowa - Biszkopt kakaowy, kreem oreo, krem malinowy
- Jasny biszkopt, krem z palonej białej czekolady,wiśnie
- Jasny biszkopt, krem kokosowy, mango - marakuja
- Jasny biszkopt, krem kinder bueno
- Jasny biszkopt, krem z białej czekolady, zelka o truskawkowa , krem truskawkowy, prażynka z białej
czekolady
10-12 PORCJI 290 zł
15-17 PORCJI 330 zł
20-22 PORCJE 390 zł
24-26 PORCJI 450 zł
27-30 PORCJI 550 zł TORT PIĘTROWY
w cenie tortu jest prosta dekoracja ( nieskomplikowana figurka, wydruk na opłatku, kwiaty, praliny, napisy na masie cukrowej, cyfry z czekolady.
ozdoby tworzące tło tortu.
topery oraz czasochłonne figurki są dodatkowo płatne.
TORTY NA BOGATO:
- 10-12 PORCJI 320 zł
- 15-17 PORCJI 360 zł
- 20-22 PORCJE 420 zł
- 24-26 PORCJI 480
- 27-30 PORCJI 580 Zł TORT PIĘTROWY
w cenie tortu jest prosta dekoracja (nieskomplikowana figurka, wydruk
na opłatku kwiaty , praliny, napisy na masie cukrowej, cyfry z czekoaly
ozdoby tworzące tło tortu).
topery oraz czasochłonne figurki są dodatkowo płatne.
Smaki tortów:
- Jasny biszkopt, krem z białej czekolady , beza, lemon
curd, krem cytrynowy, krem z białej czekolady, borówki,
żelka cytrynowa - Biszkopt kakaowo - orzechowy, 2 krem kawowy z whisky.
zapiekane orzechy włoskie, krem z białej czekolady - Jasny biszkopt, chrupka kokosowa, krem z białej czekolady
żelka malinowa * 2, krem kokosowy z malibu - Jasny biszkopt, chrupka karmelowa, krem z białej czekolady
* 2 , krem karmelowy, pure z czarnej porzeczki, żelka porzeczkowa - Jasny biszkopt, chrupka pistacjowa, krem z białej
czekolady #2, żel mango marakuja * 2, krem pistacjowy - Jasny biszkopt, chrupka z czekolady deserowej, krem z
białej czekolady 2, krem czekoladowy, frużelina wiśniowa
* 2
Słodkie stoły
Skomponuj wymarzony słodki stół. W cenie 3 porcje na osobę dekoracja i kolorystyka, jaką sobie wymarzycie, dojazd i aranżacja na sali (w cenie jest dojazd na terenie miasta i w obrębie 30 km).
- 20 osób - 41 zł od osoby (60 porcji)
- 30 - 40 osób - 40 zł od osoby (90 - 120 porcji)
- 50 - 60 osób - 39 zł od osoby (150 - 180 porcji)
- 70 - 90 osób - 38 zł od osoby (210- 270 porcji)
- od 100 osób - 37 zł od osoby
- tablica donuts gratis
Ciasta:
- malinowa chmurka
- dakłas
- leśny mech
- marchewkowe
- sernik z brzoskwiniami
- sernik królewski
- sernik puszysty
- sernik lawendowy
- 3 bit
- szarlotka
- jabłecznik
- biszkopt z galaretką , bitą śmietaną i owocami
- czekoladowe z wiśnią i kremem czekoladowym
- cytrynowy przekładaniec
- makowe
- kruche z budyniem i owocami sezonowymi
- biała dama
- truskawkowa pianka na biszkopcie
- milky way
- pistacjowe z maliną
- oreo z czarna porzeczką
blacha okrągła 15 porcji 140 zł - 150 zł blacha prostokątna 24-28 porcji 230 - 240 zł
MONOPORCJE
- creme brulle, truskawka. chrupka czekoladowa
- biała czekolada, malina (lub jagoda), chrupka migdałowa
- mus z ciemnej czekolady , brownie
- kokos- malibu, mango - marakuja
- a'la szarlotka : krem waniliowy , prażone
jabłkaz cynamonem, chrupka - śmietanka, płynny karmel ( oblane czekoladą z orzechami)
- trzy czekolady
LODY CIASTECZKOWE
- rafaello
- kinder bueno
- lotus (korzenne)
CAKE POPS
- oreo
- czekoladowe
- waniliowe
KRUCHE TARTY
- karmel, czekolada, krem z masłem orzechowym, orzeszki w karrel
- wiśnia, krem sernikowy
- malinowa chmurka
- cytrynowy curd, krem cytrynowy , palona beza
- pure z czarnej porzeczki, porzeczkowa pianka, krem z bialej czeßola
, posypka bezowa
PTYSIE Z KRUSZONKĄ
- mus truskawkowy , brzoskwinie , bita śmietana
- krem budyniowy , ganache czekoladowy, borówki
- owoce leśne, krem kawowy z %%%
- krem pistacjowy, mango-marakuja, pistacje
- krem chałwowy,wiśnie
MUFFINKI
- mocno czekoladowe z kremem czekoladowym
- z zapiekanymi malinami i białą czekoladą
- waniliowe z kajmakiem
- A'la jabłecznik z kremem cynamonowy
- marchewkowe z kremem z białej czekolady
- leśny mech
NUMBER CAKE
- wiśnia, krem z palonej białej czekolady
- malina, mus waniliowy
- krem milky way, ganache czekoladowy, prażone migdały
BEZY NADZIEWANE
- bita śmietana, owowce
- beza dakłas (orzechy, daktyle) krem kajmakowy
- malina, biała czekolada
- beza kawowa, krem capucino
MAKARONIKI
- słony karmel
- pistacja
- orzech laskowy
- biała czekolada
- mleczna czekolada
DESERKI W PUCHARKACH
- jogurtowe z truskawką
- lotus, sernik na zimno
- tiramisu
- bita śmietana, owoce
- krem sułtanski
KOSTKI W POLEWIE
- brownie w ciemnej czekoladzie, orzeszki
- kokosanka w mlecznej czekoladzie, wiórki
- waniliowa w białej czekoladzie, maliny
- red velvet w białej czekoladzie, truskawki
MAŚLANE ROGALIKI
- migdałowe
- waniliowe
- kakaowe
- śmietankowe
CROISSANTY
- budyń
- krem waniliowy
- krem z mlecznej czekolady
- krem pistacjowy
BISQITY ( biszkoptowe ciasteczko z bitą smietaną i owocar)
CZEKOLADOWE SZYSZKI
CIASTECZKA POCAŁUNEK WROŻKI (maślane , kakowe ciaste&k
, tofi, orzeszekzapiekane pod bezą )
DESER FERRERO ROCHER
MINI SERNICZKI
- jagodowy z pure jagodowym w polewie z białej czekolady z O
migdałami i orzechami nerkowca - wisniowy z frużeliną wiśniowa w polewie z białej lub mlecznej
czekolady z migdałami - kokosowy z mago - marakują w polewie z białej czekolady z
prażonym kokosem - sezonowo ( waniliowy z karmelizowanymi figami , cynamonowy
karmelizowaną śliwką)