Cennik

Nasze słodkości:


Torty:

  • 40 porcji - 650 zł
  • 50 porcji - 750 zł
  • 60 porcji - 850 zł
  • 70 porcji - 1100 zł
  • 80 porcji - 1300 zł
  • 90 porcji - 1400 zł
  • 100 porcji - 1600 zł

Smaki tortów:

  1.  Jasny biszkopt, mus truskawkowy, brzoskwinie
  2.  Jasny biszkopt, frużelina jagodowa lub malinowa,
    krem z białej czekolady, prażynka kokosowa
  3. Biszkopt kakaowy, krem waniliowy, frużelina malinowa,
    prażynka migdałowa
  4. Biszkopt kakaowy, kreem oreo, krem malinowy
  5. Jasny biszkopt, krem z palonej białej czekolady,wiśnie
  6. Jasny biszkopt, krem kokosowy, mango - marakuja
  7. Jasny biszkopt, krem kinder bueno
  8. Jasny biszkopt, krem z białej czekolady, zelka o truskawkowa , krem truskawkowy, prażynka z białej
    czekolady


10-12 PORCJI 290 zł
15-17 PORCJI 330 zł
20-22 PORCJE 390 zł
24-26 PORCJI 450 zł
27-30 PORCJI 550 zł TORT PIĘTROWY

w cenie tortu jest prosta dekoracja ( nieskomplikowana figurka, wydruk na opłatku, kwiaty, praliny, napisy na masie cukrowej, cyfry z czekolady.
ozdoby tworzące tło tortu.

topery oraz czasochłonne figurki są dodatkowo płatne.


TORTY NA BOGATO:

  • 10-12 PORCJI 320 zł
  • 15-17 PORCJI 360 zł
  • 20-22 PORCJE 420 zł
  • 24-26 PORCJI 480
  • 27-30 PORCJI 580 Zł TORT PIĘTROWY

w cenie tortu jest prosta dekoracja (nieskomplikowana figurka, wydruk
na opłatku kwiaty , praliny, napisy na masie cukrowej, cyfry z czekoaly
ozdoby tworzące tło tortu).

topery oraz czasochłonne figurki są dodatkowo płatne.

Smaki tortów:

  1. Jasny biszkopt, krem z białej czekolady , beza, lemon
    curd, krem cytrynowy, krem z białej czekolady, borówki,
    żelka cytrynowa
  2. Biszkopt kakaowo - orzechowy, 2 krem kawowy z whisky.
    zapiekane orzechy włoskie, krem z białej czekolady
  3. Jasny biszkopt, chrupka kokosowa, krem z białej czekolady
    żelka malinowa * 2, krem kokosowy z malibu
  4. Jasny biszkopt, chrupka karmelowa, krem z białej czekolady
    * 2 , krem karmelowy, pure z czarnej porzeczki, żelka porzeczkowa
  5. Jasny biszkopt, chrupka pistacjowa, krem z białej
    czekolady #2, żel mango marakuja * 2, krem pistacjowy
  6. Jasny biszkopt, chrupka z czekolady deserowej, krem z
    białej czekolady 2, krem czekoladowy, frużelina wiśniowa
    * 2


Słodkie stoły

Skomponuj wymarzony słodki stół. W cenie 3 porcje na osobę dekoracja i kolorystyka, jaką sobie wymarzycie, dojazd i aranżacja na sali (w cenie jest dojazd na terenie miasta i w obrębie 30 km).

  • 20 osób - 41 zł od osoby (60 porcji)
  • 30 - 40 osób - 40 zł od osoby (90 - 120 porcji)
  • 50 - 60 osób - 39 zł od osoby (150 - 180 porcji)
  • 70 - 90 osób - 38 zł od osoby (210- 270 porcji)
  • od 100 osób - 37 zł od osoby
  • tablica donuts gratis

Ciasta:

  • malinowa chmurka
  • dakłas
  • leśny mech
  • marchewkowe
  • sernik z brzoskwiniami
  • sernik królewski
  • sernik puszysty
  • sernik lawendowy
  • 3 bit
  • szarlotka
  • jabłecznik

 

  • biszkopt z galaretką , bitą śmietaną i owocami
  • czekoladowe z wiśnią i kremem czekoladowym
  • cytrynowy przekładaniec
  • makowe
  • kruche z budyniem i owocami sezonowymi
  • biała dama
  • truskawkowa pianka na biszkopcie
  • milky way
  • pistacjowe z maliną
  • oreo z czarna porzeczką

blacha okrągła 15 porcji 140 zł - 150 zł            blacha prostokątna 24-28 porcji 230 - 240 zł

 

MONOPORCJE

  • creme brulle, truskawka. chrupka czekoladowa
  • biała czekolada, malina (lub jagoda), chrupka migdałowa
  • mus z ciemnej czekolady , brownie
  • kokos- malibu, mango - marakuja
  • a'la szarlotka : krem waniliowy , prażone
    jabłkaz cynamonem, chrupka
  • śmietanka, płynny karmel ( oblane czekoladą z orzechami)
  • trzy czekolady

 

LODY CIASTECZKOWE

  • rafaello
  • kinder bueno
  • lotus (korzenne)

 

CAKE POPS

  • oreo
  • czekoladowe
  • waniliowe

 

KRUCHE TARTY

  • karmel, czekolada, krem z masłem orzechowym, orzeszki w karrel
  • wiśnia, krem sernikowy
  • malinowa chmurka
  • cytrynowy curd, krem cytrynowy , palona beza
  • pure z czarnej porzeczki, porzeczkowa pianka, krem z bialej czeßola
    , posypka bezowa

 

PTYSIE Z KRUSZONKĄ

  • mus truskawkowy , brzoskwinie , bita śmietana
  • krem budyniowy , ganache czekoladowy, borówki
  • owoce leśne, krem kawowy z %%%
  • krem pistacjowy, mango-marakuja, pistacje
  • krem chałwowy,wiśnie

 

MUFFINKI

  • mocno czekoladowe z kremem czekoladowym
  • z zapiekanymi malinami i białą czekoladą
  • waniliowe z kajmakiem
  • A'la jabłecznik z kremem cynamonowy
  • marchewkowe z kremem z białej czekolady
  • leśny mech

 

NUMBER CAKE

  • wiśnia, krem z palonej białej czekolady
  • malina, mus waniliowy
  • krem milky way, ganache czekoladowy, prażone migdały

 

BEZY NADZIEWANE

  • bita śmietana, owowce
  • beza dakłas (orzechy, daktyle) krem kajmakowy
  • malina, biała czekolada
  • beza kawowa, krem capucino

MAKARONIKI

  • słony karmel
  • pistacja
  • orzech laskowy
  • biała czekolada
  • mleczna czekolada


DESERKI W PUCHARKACH

  • jogurtowe z truskawką
  • lotus, sernik na zimno
  • tiramisu
  • bita śmietana, owoce
  • krem sułtanski

 

KOSTKI W POLEWIE

  • brownie w ciemnej czekoladzie, orzeszki
  • kokosanka w mlecznej czekoladzie, wiórki
  • waniliowa w białej czekoladzie, maliny
  • red velvet w białej czekoladzie, truskawki



MAŚLANE ROGALIKI

  • migdałowe
  • waniliowe
  • kakaowe
  • śmietankowe

 

CROISSANTY

  • budyń
  • krem waniliowy
  • krem z mlecznej czekolady
  • krem pistacjowy

 

BISQITY ( biszkoptowe ciasteczko z bitą smietaną i owocar)

 

CZEKOLADOWE SZYSZKI

 

CIASTECZKA POCAŁUNEK WROŻKI (maślane , kakowe ciaste&k
, tofi, orzeszekzapiekane pod bezą )

 

DESER FERRERO ROCHER

 

MINI SERNICZKI

  • jagodowy z pure jagodowym w polewie z białej czekolady z O
    migdałami i orzechami nerkowca
  • wisniowy z frużeliną wiśniowa w polewie z białej lub mlecznej
    czekolady z migdałami
  • kokosowy z mago - marakują w polewie z białej czekolady z
    prażonym kokosem
  • sezonowo ( waniliowy z karmelizowanymi figami , cynamonowy
    karmelizowaną śliwką)